Vanaf 1 juli 2018 een nieuwe locatie in Arnhem

nieuwe-locatie-in-arnhem-wimperextensions

Vanaf 1 juli 2018 zullen wij starten op een nieuwe locatie in Arnhem!

Helaas was uitbreiding van dagen en uren in onze salon in Zevenaar niet mogelijk en dat heeft mij doen besluiten om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie, waar wij het aanbod van klanten voor wimperextensions wel kunnen aannemen.

Die zoektocht duurde niet lang en de keuze was ook niet moeilijk. Veel van mijn huidige klanten komen uit Arnhem, Westervoort, Duiven, Oosterbeek, Elst en Huissen, dus hoe fijn is het nu om jullie te kunnen zeggen dat wij naar Arnhem verhuizen. En hoe mooi is het dat zelfs de klanten die in Zevenaar wonen, gewoon mee verhuizen naar de nieuwe locatie!

Ik ben echt ontzettend dankbaar dat iedereen gewoon mijn salon blijft bezoeken, ook al zit ik straks in Arnhem. Want ik begrijp ook dat het niet niks is om weer naar een andere locatie te moeten binnen een jaar tijd. Maar om mijn service te blijven garanderen, moeten soms keuzes gemaakt worden, hoe lastig ze soms ook zijn.

Waar is de nieuwe locatie dan?

De nieuwe locatie is dus vanaf 1 juli 2018 geworden:

Johan de Wittlaan 287
6828 XN  Arnhem

Onze salonruimte zit in het pand van KG Hair Care Expert van Khadija Bais.

Een volledig afgesloten eigen salonruimte, waar we weer gezellig kunnen bijkletsen en relaxen tijdens de behandeling en je net zo welkom bent als in Zevenaar.

Een bijkomend voordeel is dat er wederom GRATIS parkeren is!
salon-johan-de-wittlaan-287-arnhem

Nog meer goed nieuws!

Ook fijn om nog even te melden is,
dat Marlies Kempers van Marlies BeautySpecialist uit Doetinchem ook gezellig met ons mee gaat!

Marlies en ik zijn samen hard aan het brainstormen, om te kijken of wij extra behandelingen en trainingen op het gebied van wimperextensions kunnen gaan aanbieden.

Wij zullen jullie hierover later informeren. Laten wij eerst maar eens gaan opstarten in Arnhem.

marlies-kempers-beautyspecialist-doetinchem

Ik wil jou als klant in ieder geval heel erg bedanken voor het vertrouwen in mij! Zonder jullie ben ik niets...

En Desiree van schoonheidssalon Desiree Huidverbetering wil ik heel erg bedanken voor de mooie tijd in Zevenaar. Ondanks de keuze om te verhuizen, heb ik wel genoten van de salonruimte en het leerproces die we samen hebben doorgemaakt.
Ik wens jou alle geluk en succes toe in de toekomst.

Ook Connie van Connie's Kapperij,
Tamara van Trendy bij Tamara,
Lisa van Shapehairbylisa.

Jullie ook bedankt voor de onwijs gezellige tijd, de kletsmomentjes samen waarbij we lief en leed hebben gedeeld. Altijd in voor een lach, een traan en een dolletje. Ook jullie wens ik heel veel geluk en succes in de toekomst.

Ik ga jullie missen! <3

>