Over mij

monique-schepers-studio-quintess
monique-schepers-westervoort

Monique Schepers 

Sinds 2011 eigenaar van Studio Quintess, een gezellige salon gespecialiseerd in wimperextensions. Inmiddels een expert in het zetten van wimperextensions en het geven van trainingen.

Ondernemer in hart en nieren en om te blijven groeien op zowel persoonlijk- als zakelijk vlak, heb ik de afgelopen jaren verschillende trainingen gevolgd bij diverse grote namen in Nederland, zoals Mitchel van Duuren, Michael Pilarczyk en volg ik op dit moment een super gaaf coachingstraject bij Eelco de Boer (Mastermoves.nl). 

Maar ook over de grens, in Londen bij Frankie Widdows van Eyelash Excellence.

Naast alleenstaande moeder van 2 mooie lieve dochters, gek op onze twee hondjes, breng ik in mijn vrije tijd graag een bezoek aan Ibiza, hou ik van een feestje met vriendinnen en ben ik dol op het kijken van docu's en het lezen van boeken.

Bedenker van de "Lash Stylist Academy", dé eerste online community gemaakt door wimperstylistes, voor wimperstylistes in Nederland!

Maar ook "Make-up Tips Nederland" & "Slank en fit voor vrouwen".


Gecertificeerd 

lid bij WALAD

World Association of Lash Artistry and Development


WALAD is een organisatie, opgezet voor Wimperstylistes die up-to-date willen blijven met betrekking tot de laatste ontwikkelingen, technieken en producten. Als lid van WALAD wil ik aantonen dat ik er naar streef om de beste kwaliteit te leveren aan jou en te zorgen dat ik up-to-date ben met alle nieuwste technieken en producten in deze wimperbranche.

certificaat walad

>