Wimperextensions

Dé meest groeiende beautybehandeling

Studio quintess | Love for lashes

Wimperextensions

Wimperextensions zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen en dat doet het nog steeds. Het is inmiddels dé musthave behandeling voor veel vrouwen.


Tijdens de behandeling worden er individuele synthetische wimperhaartjes op jouw eigen natuurlijke wimperhaartjes geplakt om een mooie volle look te creëeren.


Er wordt één wimperextension op één vrijgemaakt natuurlijk wimperhaartje geplakt, op zo'n manier dat het de natuurlijke groeipatronen van jouw eigen wimpers niet belemmerd of beschadigd.


Een juiste toepassing van wimperextensions veroorzaakt absoluut geen schade, ondanks dat dat soms in de wandelgangen wel wordt beweerd.

Je doet er wel goed aan om grondig onderzoek te doen naar een wimperstyliste, omdat niet iedereen even hoge normen handhaaft.


Ik werk de met de producten van het merk Blink, marktleider in wimperextensions. Hun jarenlange expertise en innovaties hebben gezorgd voor een sterk en kwalitatief hoogstaand merk.

blink-lash-stylist-&-care


 

onze-behandelingen-arnhem-wimperextensions

Classic One by One

Bij deze techniek wordt er één wimperextension 

op één natuurlijk wimperhaartje geplakt.


 • Mooie volle lange wimpers
 • Natuurlijke uitstraling
 • Gewichtsloos
 • Bestand tegen wind, zee, zon
 • Blijft 4 tot 6 weken zitten
 • Prijs van de behandeling 79,-
Russian-volume-blauwe-ogen

Russian Volume

Bij deze techniek worden er meerdere lichtgewicht wimperextensions 

op één natuurlijk wimperhaartje geplakt.


 • ​Voelt nog lichter aan
 • Ideaal als je zelf weinig natuurlijke wimperhaartjes hebt
 • Blijft 4 tot 6 weken mooi
 • Nog vollere en mooiere oogopslag dan de classic one by one
 • Prijs van de behandeling 109,-

"

Ik voel me altijd weer super als de wimpers weer gezet zijn! Top gezet, super klantvriendelijk een echte aanrader!!


Femke Hengeveld Zangeres | ​www.femkehengeveld.nl

Hoe werkt de behandeling

Jij bepaalt welk effect je wilt bereiken en ik zal jou erbij helpen om de juiste wimperextension te kiezen. Natuurlijk kijk ik naar de conditie van jouw eigen natuurlijke wimperhaartjes, waar we rekening moeten houden met het kiezen van de dikte of krul. Met de juiste keuze zul je lang kunnen genieten van de wimperextensions, zonder dat deze schade toebrengen aan jouw natuurlijke wimpers.


Tijdens het aanbrengen lig je op een comfortabele behandelstoel en zal ik jouw onderste wimperhaartjes afplakken met speciale tape of eyepad, zodat deze niet meegeplakt kunnen worden tijdens de behandeling.


Jouw bovenste wimperhaartjes reinig ik met een primer, dit om de haartjes goed te ontvetten (van nog achtergebleven mascara of eigen huidvet), waardoor de wimperextensions beter en langer kunnen hechten aan jouw eigen wimperhaartje.


Daarna start ik de behandeling die ongeveer anderhalf uur zal duren. Gemiddeld plaats ik 60 tot 100 wimperextensions op ieder oog.

“Mijn doel is om jou tevreden de deur uit te laten gaan”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

Zijn wimperextensions veilig te dragen?

Ja, ze zijn zeker veilig te dragen, tenzij ze correct zijn gezet. De wimperstylist beoordeelt de lengte en de gezondheid van jouw eigen natuurlijke wimpers en past een op maat gemaakte set wimperextensions toe, die veilig gedragen kunnen worden door jouw eigen wimpers.

Elke natuurlijke wimper wordt geïsoleerd (vrij gemaakt met een pincet) en daarop wordt een wimperextension aangebracht, dicht bij de wimperlijn, maar zonder je huid aan te raken.

Wimperextensions kunnen veilig worden gedragen, week na week, maand na maand, jaar na jaar, zonder pauzes, indien gewenst.

Een goed aangebrachte set wimperextensions, die op maat zijn gemaakt door de wimperstyliste voor jou als klant, zal absoluut geen schade veroorzaken. Helaas zijn er veel ongetrainde of slecht opgeleide wimperstylistes die extensions blijven gebruiken die te dik, of te lang zijn, of die teveel lijm gebruiken.

Dit is de reden waarom wimperextensions nog steeds een slechte reputatie hebben, vanwege het veroorzaken van schade aan de natuurlijke wimpers.

Het is echt van belang dat jij als klant, de wimperstyliste/salon grondig onderzoekt, voordat je een behandeling gaat afnemen. 

Zijn wimperextensions comfortabel?

Een goed aangebrachte set wimperextensions voel je niet zitten, is licht van gewicht en dus comfortabel te dragen. De behandeling is pijnloos en relaxed, sommige vallen zelfs in slaap tijdens de behandeling.

Hoe lang duurt een behandeling?

Het aanbrengen van een volledige set wimperextensions kan 1,5 tot 3 uur duren. Dit komt omdat de wimperstyliste elke natuurlijke wimper zorgvuldig moet isoleren/vrij maken en er een extension op moet plaatsen. De gemiddelde persoon heeft 60-100 natuurlijke wimpers per oog en ik streef er naar om een extensions te plakken op elke geschikte wimperhaar. Opvullen na twee of drie weken, van een set One by One duurt ongeveer drie kwartier tot een uur.

Houdt er rekening mee dat een nieuwe set Russian Volume 2,5 tot 3 uur kan duren! 

Zijn er beperkingen tot het dragen van wimperextensions?

Ik zet alleen wimperextensions bij personen van 18 jaar en ouder, tenzij er toestemming is van ouders, mag het vanaf 16 jaar.

Je moet zelf wel beschikken over een redelijk aantal natuurlijke wimpers, omdat ik alleen wimperextensions kan plaatsen op de natuurlijke wimpers en nooit op de huid. Dat betekent dat iemand die weinig tot geen eigen wimperhaartjes heeft (als je ze er bijvoorbeeld zelf uittrekt), mogelijk geen geschikte kandidaat is voor wimperextensions.

Ik ben gespecialiseerd in klanten met minder natuurlijke wimperhaartjes, door bijv. chemotherapie. Ik maak dan gebruik van de Russische Volumetechnieken, die echt wonderen kunnen verrichten bij sommige klanten.

Jij als klant moet in staat zijn om plat te liggen, je ogen volledig gesloten te hebben gedurende 1,5 (tot 3 uur). Heb jij bijvoorbeeld last van claustrofobie, knipperende ogen of ben je erg nerveus, dan ben jij mogelijk geen geschikte klant, maar dit zal ik altijd met je bespreken tijdens de eerste afspraak.

Iedere klant wordt geregistreerd in 'Salonized' (een online klantensysteem) waarbij ik vastleg hoe de conditie is van jouw wimpers, welke verlenging ik bij jou heb toegepast, of je bepaalde ziektes hebt, of allergisch bent voor bijvoorbeeld de lijm. Dit om er zeker van te zijn dat het veilig is om wimperextensions te dragen.

Allergische reactie

Ons beleid t.a.v. een allergische reactie is, dat wij niemand meer behandelen die ooit een allergische reactie heeft gehad op de wimperlijm.

Waarom niet?
Een allergische reactie is een overdreven afweerreactie van het lichaam. Iemand met een allergie is overgevoelig voor bepaalde stoffen, dit worden ook wel allergenen genoemd. Het menselijk lichaam produceert antilichamen (ook wel immunoglobuline) om deze allergenen te bestrijden. Hoe meer je lichaam blootgesteld is aan het allergeen, hoe ernstiger de allergische reactie kan zijn. 

Om een allergie te ontwikkelen, moet je meerdere keren en herhaaldelijk blootgesteld worden aan het allergeen. Dit betekent dat klanten die nog nooit eerder een allergische reactie hebben gehad, wanneer ze blootgesteld zijn aan cyanoacrylaat (hoofdbestanddeel van de wimperlijm), de allergie na enige tijd kan ontwikkelen en daardoor zal je moeten stoppen met wimperextensions.

Gelukkig is het maar een klein percentage aan klanten die een allergische reactie ontwikkelt. Deze allergie is niet heel erg gevaarlijk, mits de wimperextensions direct worden verwijderd. De symptomen zullen snel verdwijnen zodra de wimpersextensions zijn er af zijn.

Een allergie kan zich opnieuw manifesteren als het lichaam blootgesteld wordt aan hetzelfde allergeen (bijvoorbeeld als wimpersextensions opnieuw worden geplaatst). Het lichaam onthoudt de allergie die ooit ontwikkeld is en het immuunsysteem zal gelijk weer in actie komen wanneer het weer in contact komt met het allergeen.

Zodra je eenmaal een allergie hebt ontwikkeld, ben je dus helaas geen geschikte kandidaat meer voor wimperextensions.

ALLE wimperlijmen (dus ook de anti allergie lijm) bevatten cyanoacrylaat, wat de oorzaak is van de meeste allergische reacties. Een heel klein percentage van de klanten is allergisch voor de koolstof in de lijm, in plaats van cyanoacrylaat en die kunnen wel een doorzichtige lijm verdragen. 

Zijn ze gemakkelijk te onderhouden?

Ja, maar je moet er wel voorzichtig mee omgaan en regelmatig schoonmaken. Onderaan deze pagina is een GRATIS download beschikbaar, waarin uitgelegd wordt hoe je jouw wimpers het beste kunt onderhouden.

Je kunt nog steeds oogmake-up dragen, maar je mag geen mascara aanbrengen op de wimperextensions. Deze producten breken de wimperlijm af en zorgen ervoor dat ze aan elkaar plakken en dus wel schade kunnen veroorzaken. Gebruik van mascara kan leiden tot bacteriële infecties zoals Blefaritis.

Iedere klant die voor een opvulbehandeling komt en wel mascara heeft gebruikt, zal ik hierop wijzen en kan er mogelijk zorgen dat ik de set verwijder en er een nieuwe set wimperextensions aangebracht moet worden. Vuile wimperextensions is voor mij niet fijn werken en ik kan daarbij geen garantie geven dat ze lang blijven zitten. 

Waarom is jouw prijs zo hoog?

Het plaatsen van een set wimperextensions is een moeilijke vaardigheid die alleen kan worden uitgevoerd door een zeer goed opgeleide en bekwame professional. Goede wimperstylistes investeren veel geld en tijd in hun training en blijven dit het hele jaar doen (zelfs in het buitenland). 

Klanten vertrouwen wimperstylistes hun ogen volledig toe, terwijl ze een scherpe pincet gebruiken en sterke lijmen. De gebruikte producten zijn van hoge medische kwaliteit en ook duur in aanschaf. De producten die voor klanten worden gebruikt, worden in grote aantallen door de styliste aangebracht, ga uit van ongeveer 200 tot 600 extensions afhankelijk van welke behandeling je hebt gekozen.

De individuele isolatie (vrij maken van 1 natuurlijke wimperhaar) van elke geschikte natuurlijke wimper, vereist vakmanschap en tijd. Een volledige set en opvullingen die ergens tussen de 1-3 uur duren, is daarom geen snelle of goedkopen behandeling voor een wimperstyliste om aan te bieden.

Helaas zijn er veel salons die wimperextensions voor heel weinig geld aanbieden (€ 35,-), producten van slechte kwaliteit gebruiken en de wimperextensions op de natuurlijk wimperhaar "gooien", zonder de natuurlijke wimpers te spreiden. 

Teveel lijm veroorzaakt ernstig ongemak en schade aan de natuurlijke wimpers en zorgt er dus voor dat wimperextensions nog steeds de reputatie hebben van schadelijk. Het zijn NIET de wimperextensions die schade aanrichten, maar de styliste.

Er zijn veel stylistes die deze behandelingen uitvoeren, maar de meeste zijn geen specialisten of erg ervaren in wat zij doen. Het is jaren van hard werken en toewijding om dit werk te perfectioneren.

Zorg er daarom voor dat je goed onderzoek doet naar je wimperstyliste en betaal daarom maar iets meer voor deze kwaliteitsdienst. ​

Je hebt maar twee ogen, zorg er goed voor!

after-care-voor-wimperextensions-arnhem


Download dan hieronder jouw GRATIS aftercare instructie voor wimperextensions


"

Altijd leuk om bij Monique in de stoel te mogen liggen! En uiteraard weer tevreden met het resultaat <3


Kim Janssen Klant

© Studio Quintess | All rights Reserved

>