Onderzoek wimperverlenging Treatwell

Treatwell

Treatwell Nederland schrijft in hun blog:

Het is de droom van iedere vrouw; nooit uitgelopen mascara en ‘s ochtends vijf minuten langer in je bed blijven liggen omdat je geen mascara op hoeft te doen. Met de opkomende trend van wimperextensions wordt deze droom werkelijkheid. Zonder al te veel moeite bereik je hetzelfde effect als met mascara.

HOE WERKT HET?

Bij wimperextensions worden de haartjes één voor één op de bestaande wimpers bevestigd.
Hierdoor worden je eigen wimpers verlengd, wat een natuurlijk effect geeft. Vanwege de verlenging van de wimpers en de zwarte kleur van de extensions, lijkt het net alsof je mascara op hebt gedaan.

ZOMERPROOF

Met de zomer in het vooruitzicht, zijn wimperextensions een goede oplossing. ‘s Ochtends ben je snel klaar om optimaal van je vakantie te genieten en je hebt geen last meer van uitgelopen mascara na het zwemmen. Het is dus zeker de moeite waard om de extensions eens te proberen. Wist je dat er op één oog wel 80 haartjes geplaatst kunnen worden! Bevalt het niet? Na één tot drie weken vallen de haartjes vanzelf uit of je kan ze laten verwijderen bij de salon. Ben je enthousiast? Na een paar weken kun je de wimpers laten bijvullen. Treatwell biedt door heel Nederland behandelingen aan bij salons die gespecialiseerd zijn in wimperextensions en jou kunnen voorzien van het beste advies.

WIJ HEBBEN DE WIMPEREXTENSIONS GETEST!

We hebben zelf de proef op de som genomen door de wimperextensions bij een collega te laten zetten. Vervolgens hebben we mensen op straat foto’s laten zien van het resultaat. Op de eerste foto draagt ze geen make-up en op de tweede foto draagt ze de wimperextensions.

FRISSE BLIK

Zelf was onze collega tevreden over de wimperextensions: “Heerlijk om meteen met een frisse blik wakker te worden. Je bent ‘s ochtends in één minuutje klaar, omdat je de wimpers alleen even in model hoeft te borstelen.” Alle handige weetjes over wimperextensions en de uitslag van ons onderzoek zijn te vinden in de onderstaande infographic.

Infographic-treatwell-wimperverlenging-wimperextensions
Bron: Treatwell

UA-28168210-1
>