Classic one by one

Wimperextensions is momenteel de meest populaire beautybehandeling!

Wimperextensions geven jou lange, dikke en krullende wimpers die ongeveer 4 tot 6 weken blijven zitten. Ze zijn speciaal ontworpen voor vrouwen (maar ook mannen) die sexy en weelderige wimpers willen hebben op elk moment van de dag, zonder rompslomp van mascara of een wimperkrultang. Op wimperextensions zul je nooit klontjes zien en alle wimpers zijn perfect gescheiden van elkaar. Met mascara bereik je nooit zo’n fantastisch resultaat!

Wimperextensions zorgen ervoor dat je je zelfverzekerd voelt en onweerstaanbaar aantrekkelijk, zelfs als je net wakker bent.

Blink StylistBij Studio Quintess gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit wimperextensions en lijm, welke zijn goedgekeurd om te gebruiken binnen de EU, want jouw comfort en veiligheid staan bij ons voorop! Wij werken met het merk Blink Lash.
Het merk Blink Lash refereert zich aan een verleidelijke blik of knipoog en is gemaakt om de innerlijke schoonheid van de vrouw of man te accentueren en heeft kwalitatief hoogwaardige producten op de markt gebracht. Blink Lash levert inmiddels al aan ruim 40 landen.

Hoe werkt een behandeling?

Allereerst bespreken we samen welke vorm krul het beste bij jou past!

Wimperextensions WestervoortJij bepaalt welk effect je wilt bereiken en ik zal jou erbij helpen om de juiste wimperextension te kiezen. Natuurlijk kijk ik ook naar de conditie van jouw eigen natuurlijke wimpers, waarmee we zeker rekening moeten houden met het kiezen van de dikte of krul. Met de juiste keuze zul je lang kunnen genieten van de wimperextensions, zonder dat deze schade toebrengen aan jouw natuurlijke wimpers.

Tijdens het aanbrengen lig je op een comfortabele behandelstoel en zal ik jouw onderste wimperhaartjes afplakken met speciale tape, zodat deze niet meegeplakt kunnen worden tijdens de behandeling. Jouw bovenste wimperhaartjes reinig ik met een primer, dit om de haartjes goed te ontvetten (van nog achtergebleven mascara), waardoor de wimperextensions beter en langer kunnen hechten aan jouw eigen wimperhaartje.

Daarna start ik de behandeling die ongeveer anderhalf uur zal duren. Gemiddeld plaats ik 80 tot 150 haartjes op ieder oog (1 op 1 techniek).

Hoe voor te bereiden op een behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling is het fijn als je geen oogmake-up draagt, dan kunnen we direct starten met de behandeling voor het plaatsen van wimperextensions!

Welke soorten extensions zijn er?

 • Synthetische extensions, gekenmerkt door een diep glanzende kleur.
 • Zijde extensions, deze zijn zachter en lichter dan de synthetische wimperextensions en bootsen meer jouw eigen natuurlijke wimpers na.
 • 100% Mink extensions, deze zijn gemaakt van nertsenbont, zijn erg licht en zachter dan jouw eigen wimperhaartjes (hier werkt Studio Quintess NIET mee).

 

 

 • Manita schreef:

  Monique, onwijs bedankt voor de mooie wimpers.
  Echt super blij mee en heb al veel complimenten gekregen.
  Tot snel weer!

 • Salina schreef:

  Supertrots op jou!!

 • >